'

Sunday, December 22, 2013

happy day :)

Assalamulaiakum w.b.t

hai hello yuhuu . okey saje nak update . dah lama tak update sejak duduk rumah baru ni . yee , aku dah kat rumah sewa baru sebab dah blah dari rumah lame tu . faktor pindah banyak sangat terutama rumah tu rase cam dah tak selamat since kene pecah masok hari tu . rumah baru ?? okey lah , murah , besar dan lagi cantik. yang penting lagiiii dekat ngn rumah encik future . hahaaha . :p gatai . tapi post kali ni memang nak cerita pasal aku dan encik future .

hari bangu  semangat giler bangun awal , sebab nak masak . kami pergi piknikk . yeahhhh. kali ni dah kali ke 3 masak untuk dye . aku masak ikan talapia sweet sour dan sayur bayam feveret en lan saya :) masak 3 ekor cukup2 untuk my kawan2 dan si dia . 




tadaaa , dah siap2 masak , packing , kami pon pergi lah pantai tok jembal makan kat wakaf tepi pantai . tapi yang lucuu nye pinggan aku lupe bawak !! hahaha kesian kan ? so kami sweet2 lah sharing2 bekas makanan ni . hehehe thankss sayang sebab sudi makan saye masak . maaf sebab tak tahu sedap or tak :P hahaha . next time saya masak lagi okey .



ha yang ni bukan gambar tadi , ni gambar kelmarin . kami rempiit jalan2 ke pantai dengan kawan2 . sayang aku ni gian sangat nak mandi pantai , so aku biarkan . hahaha iloveyou so much sayang . thanks buat rase diri ini disayangi , dihargai .. :) semoga Allah permudahkan segala urusan kite  . amin


1 komens here:

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/