'

Thursday, August 1, 2013

hello august hello result !



hello semua . hari ni 1 August 2013 , hari ni jugak lah hari yang ditunggu . punye lah pesan kat mymum ari ni jangan kejut awal lepas subuh , sebab lepas bangun teros nak check result final sem2 . ingatkan pukol 12 tengah hari dye kuar , tapi dlm pukol 9 terjage , then tengok fon zati antar mcj pukol 8 lebih bitau RESULT DAH KUAAAA . ohmyy , terkejot , teros terjun katil bukak lappy :p nak bukak tu tetibe je tenet x dpt connect , ceh saje je tu selalu okey je . last2 boleh bukak jugak . pejam mate tu nak tengok . hihi , finally , berjaya tengok . kikiki ,. em result ? boleh lahh , even turun sikit dari sem 1 (eh , turun sikit ke ?) hukhuk :( yang pasti boleh tersenyum sikit sebab masih dapat bertahan tak jatuh dari 3.00 . Alhamdulillah .pas check result , check result abe plak. alhamdulillah jugak . my result just lebih 0.01 je dari result dye .hehe semua lulus . no repeat . semoga result ni boleh naikkan semangat kami untuk teros berjuang . btw , congrate to my corsemates , n UMTian . walaupon dgr ade yg kene repeat paper2 tertentu , jangan mudah putus ase ye kawan2 , fightingggg ! thanx to my lovely parents , lectures and my friends . okey lah tu je , assalamualaikumm 

2 komens here:

gadis melayu said...

congrate and all the best ntuk sem baru yg akan dtg.. huhu..^_^

Aliana Azman said...

@gadis melayu tenkiu yaa :)