'

Friday, November 4, 2011

home sweet home




hello , i miss my belog very much , ! okey , dah berzaman dah tak update kann ? T__T bizi gilakk . tapyy now dah cuti semm , hohoho . HOME SWEET HOME . sumpah rinduuu kat rumah :") sampai rumah pukul 5 pagi tadi .. gile lambatt ==" abangg aku punye pasal lhaa ni , tunggu dye dari terennganu sampai kuantan pukol 2 pagi !!, so kat kuantan tu aku kene tunggu 5JAM ! aishhh ! sampai-2 rumah , teros pengsan dalam bilik , bluerkkk ^^

bangon tadi pukol __________ hahaha ! tapi cuti sem just 2 minggu , hishh ! awat kejap sangatt ha ? tapii kann , tak sampai sehari aku dah renduu , rinduu kat kawan-2 dan ? hihi . sumpah rinduu :( tak sabar nak masok sem 2 . :D jangan nakal-2 yeee ^^, nakal i cepuk ! .final exam a.k.a pspm , hushh ! bolehh la kodd , hihi , tunggu lha result t , tapi siyesly , paper math sumpah mencekik leher aku , HOII APESAL SENANG SANGAT SOALAN TUU , TAK BOLEH BAGI LAGI SENANG KE > t__t haha :D bongek . 

k lha , nak makan , lapor lhaa , daa ~ raye haji datang lha rumah yek , tapi takde pape special makanan lah juz nasi + ikan kering , haha ! tata , assalamualaikum :)


2 komens here:

Mars Mell-o said...

selamat hari raya AIDILADHA :) maaf zahir dan batin.

aliana azman said...

selamat too sis :)