'

Sunday, November 13, 2011

saket


hello , tak tahu nak update ape , yang tau cume badan ni ngah saked-2 yang teramatt ! --"
sebab dah lame tak turun padang , tadi men netball , last turun men netball , time form 5 , lepas tu dah tak bersukann , so bile dah tibe-2 main tanpe training , urat-2 sume terkejot :D
tapi berbaloi gak sebab menang ! hoho :D besst lawan dalam hujan pulak tuu , tapi lepas tu abes sume satu badan sakit ! T__T jalan pon len macam dah , macm mane nak hang out nnti.
papepon saket saket pon , tetap rinduu pade dye , ngeh ngeh ngeh :D k lha boobooiii

#tengok tak Anugerah Industri Muzik ke-18  Greyson Chance ensem gile gile kan ? jeles la ngn kau najwa latif ! dapat duet ngn mamat ensem tu XD hahaha




1 komens here:

mars mell-o said...

get well soon yana :)