'

Sunday, August 28, 2011

hari raya ! :)

 
hello hello :D jyeehaaa . esok last pose then raye raye rayeeeeee! ;) haha nak wish awal awal ni , takod nanty bizi plak kan ? .dekat new post , hampir sume update pasal reye hii ~ nak join jgak !  oke saye NUR ALIANA BINTI AZMAN mengucapkan SELAMAT HARI RAYA ADILFITRI kepade seluruh umat islam terutame rakan2 blogger . mintak maaf if ade terkasar bahase , terase itu ini kat blog saye yang tak lawa ni :) hikhok ^^, sape sape yang mengenali diri ini , jemput lah datang ke rumah saye yeee , yang tahu lhaa , 

eh eh lupe pulak , comel tak kad kat atas tu ? hihihihi kad yang direka khas oleh saye untuk rakan2 blogger :) walaupon tak comel , tapi ikhlas tuu :D huhuhu ! sape sape nak duit raye , silah datang rumah . hahahaa :D dan duit raye untuk saye juge jangan dilupe :) hihi oke lha tu je , k bhai :)



3 komens here:

Solihahazahar said...

insyaALLAH tahun dpn saye sampai :P

Tak Secute TeddyBear said...

selamat hari raya :)

Mars Mell-o said...

selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin :)