'

Monday, August 1, 2011

OH MY GOD !

assalamualaikum :)

yaww ! dah lame aku tak update hihi kesiann weh blog aku ni ,
da bersawangg dah niii huhuhuu ! emm emm emm pe ekh nak cite ?
banyak sgt lah wehhhh :P hahahaha

oh ye hari ni first day pose kann ? so aku nak wish 
SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN :)
kepada seluruh umat islam di muka bumi ni  ^____^

oke , besok aku exam UPS glurppp =,= erhhhh serammm
takodd n tak sedia pon lagyy ni !! aiyhoooo
doakan aku dapat jawab sume exam tu oraittt ? :)

ewww ta sabar koddd nak balik rumahh HAHA 
kene tunggu lagi 3 minggu , perhh lami lagy kan ?? sabo je lah ~
yeahh hari ade test ekonomi ., cam hampeh kod jawab tuu . o.O
dah buat dah soalan tu , tapi aku jawab dulu lagi oke dri aku jawab tadi 
ceh !!! tungggu je lah resulnye nantii . hum hum hum

oke aku ta de idea dah ni :P thanx thanx thanx :)
bye bye bye !!

p/s : whooooaaa imysm lahh *_~ ngeh ngeh ngeh 


1 komens here:

aleen aiden said...

hee,slamat berpuasa! ^_^