'

Thursday, February 20, 2014

Birthdayy !

Assalamualaikum w.b.t

hi uolss . sebelom nak tido malam ni , nak update entry yang tertangguh. Act, nak update mase 16 hb Februari tu , befday my mum .Ingatkan dah balik rumah sewa boleh lah update , tapiiiiiiiii charger laptop plak tertinggal!! susah susah je abah nak kene pos kan. UHUK soryy abah! nak taknak kene ade jugak charger. Penting wooo . Assignment,onlinee, research suma nak pakai laptop. Tapi Alhamdulillah...petang tadi, tetiba van pos laju main hon hon depan rumah. yeahhh dah sampai. tenkiuu abah !

Okey. jum start story ni plak. 15 hb februari ari tu, aku kakde n kakak sebok kat dapur buat moist cake coklat n marshmellow celup coklat untuk surprise kek hari jadi mak. oleh sebab bfday mak n wan sebelahan , kitorang decide nak celebrate sekali laa. mak memang tau nak buat kek, tapi dye xjangka la untuk befday dye, dye ngat kitorg buat saje sajee je kek tu. Kebetulan ari tu ade kenduri. Siang dye pergi masak2 , n mlm tu pergi makan. kitorg xpergi sebab buuat alasan nak buat kek. hehehe lagi senang la kitorg plan bile dye xde kat rumah. first time kitorg buat. hentam sajalahhh .hahahaha

Malam tuu, dye pergi kenduri , time tu lah kitorg hias2 rumah n kek tu .. nak tgok kek tu ?? kelakaarr ! nak tergelak tengok bentok kek tu. hahahaa, nipis , leper seleper lepernyaaa ! kitorang gelakk je . haha tapii tak lawaa pon sedapp *upss* haha aku tak cakap adik aku yang cakap :p 


selamat ulang tahun mak dan wan
semoga panjang umur , murah rezeki
semoga segala yang diimpikan tercapai
angah sayang both of u :)


hadiah befday untuk mak from kami semuaa
share duit dengan abah n adik beradik
syria loose n magic inner neck from anizon , 
feveret mak . hehehe

\
hero and heroin in my heart!
nyawaa saya .
Abah n Mak <3


ni marshmellow celup coklat
buat sendirii okeyyy!

haha ituu je. 16 hb tu balik terengganu dah sedih sgt. tengah taip ni pon rindu tu meluaap2. jumpe cuti midsem nanti ye . esok kelas pukol 8, so kene tido la ni . haha. ok lah nitee . wassalam :)




1 komens here:

PURPLE BLOG's said...

pandai ye cik alianaa wat kek?
t leh wat tok aku lak :)