'

Sunday, September 23, 2012

new Life

heyy korang :) wah dah lame tak update . ni first ade kesempatan untuk update bile dah bergelar mahasiswi UMT ni . hiwhiw . alhamdulillah life kat sini menyeronokkan .tak macam aku fikirkan sebelom ni :) kawan2 kat sini semuanya baik . seriosly :) suke sangat . dulu aku pernah story kan pasal aku dapat corse yang bukan minat aku sangat . corse tourism management . tapi lama-2 , aku jadi jatuh cinta blaja corse ni . maybe sebab corse-mate dye syok even lain umor and aku paling muda dalam corse tu tawww . hehe roommate aku pon sume same corse . heppy and senang :) 

kerjaya dye pon banyak jugak cuma kite kene pandai la kan nak cari nanti . hihi . kat sini tak de lah sepenat hidup kat matrik . maybe jadual tak full sangat macam kat matrik . tapi zaman matrik la aku paling rindu . rindu kat kawan2 :( rindu bandar kuantan . hem hem . dan rindu roommate aku time kat matrik dulu . even ade kawan baru , tak kan lupa kat korang . 



oh ye , u aku sebelah pantai , memey syok lah kan ? haha . kalau burink2 and ade free aku lepak la pantai ngan roommate . dating ngn abe ke ?? upsss ~ haha . pantai dye plak lawaaa sangat . :) eh okeylah , nak bersiap-2 pergi mandi and lunch . ni tengah tunggu abe abeh kelas , huhu k byeee :-*

2 komens here:

Aisyah @ Ecah said...

waa tourism management, bestnya nanti ada kawan kerja tourism :'D

Nor Afiza said...

liana!!salam pkenalan yer....