'

Tuesday, June 16, 2015

Last Final Exam

Assalamualaikum :)

lama sangat2 dah aku rase tak update blog ni . ishh ish ish .. kesian , sampai encik lan pon tanye main blog lagi ka ? T_T haaha aku rase sem ni satu hape pon aku tak update . lupe daratan sungguh aku ni.

ok , sekarang dah final exam untuk kali terakhirnyaa sebagai mahasiswi UMT inshaAllah.. ini bermakna lagi 10 hari je detik2 terakhir disini .. hmm ntoh la ,sedih ke , happy ke , tapi mybe sedih sebab banyak sangat kenangan suka dan duka aku kat sini xspecially moments ngn si dia , dan juga dengan kawan2 even ade yang pahit tapi itulah cerita yang akan aku ingat :) pasni memang lah akn rindu negeri terengganu ni . yela , first negeri selain negeri asal aku yang aku menetap lama . 3 tahun kot . haaha lamaa la tu .. selama ni aku dok pahang je dari lahir sampai lah matrik .. nanti bila keje pon aku nak mintak pahang . eh ? haaha inshaAllah ada rezeki . kalau bukan kat pahang pon , mane2 pon aku terima .

msti rindu negeri ni , UMT rindu sangat suasana belaja , even dalam 3 tahun ni aku tak sabar nak abeh blaja . biasa la tu ..nanti mule la rindu rinduan ..Semoga usaha hampir 3 tahun ni berbaloi la hendaknya.  pasni Latihan Idustri . deborr la jugak . semoga dipermudahkan , Amin..

Finally , goodluck untuk diri sendiri dan juga kawan2 UMT terutamanya my Jantung Hati n Limpa , dan juga my classmates . buat yang terbaik untuk akhir sem ni :)

goodbye ^^,
AlianAzmn_

3 komens here:

Athirah Zain said...

sama T.T

Asrien Nur said...

gudluck yana..
banyak btol kngan kat umt kan...hehheee
nnty dah xjumpe dah
weyhh kalo dah kawen ngn en lan ajak ehh
jerantut tuh dekt jer
blh aku pegy... :)

Zaarah Jasmin said...

Assalamualaikum yana, ingat akak lagi tak..??? akak dah buka blog balik dah rindu nak blog dengan yana. :P