'

Friday, January 27, 2012

CUTI MID SEM


haip , hello :) now , tengah cuti pertengahan sem . dekat rumah la ni , hii ~ tapi dah nak abeh dah pon , just seminggu jep . bukak cuti terus exam ==, stadi pon lintang pukang lagi ni , aigooo ~ . hope , saia boleh jawab UPS tu , ^^i 


tadi time online fb lame kan , belek-2 lah older post . sampai lah post-2frens yang wish befday . dah lame dah ,baru boleh bace semue , hihi . sori , time tu kat matrik , online pon pakai fon je kod , tak dapat nak wish tq , aigoo . befday 8 oktober tahon lepas , hari ni baru dapat bace sume ! soriii , btw , tenkiu sangat-2 :)


tengH syok scroll ke bawah , then , terjumpe satu pic ni , ade sorang akak yang edit pic saia , tenkiu sis , ilysm ! sis ni baik sangat , lawa sangattttt, saia rindu sangat nak cit chat ngan dye macam dulu :) saye panggil KAK ZJ hihi , her full name >> ZAARAH JASMIN << jom terjah blog dye , blog sis ni ciut sangat , macam tuan nye lah :D


thanx sis , n sori late :( but , i love this pic XD walaupon muke time tu  macamhape . rasenye time tu baru balik dari men basikal kat matrik . hihi love this moment ^^


oke , gtg , byee tc ya ! wslm .


p/s : i love you , i miss you

1 komens here:

mars mell-o said...

I'm glad you like it cutie... xoxo.. =D I miss you too lama tak borak dengan yana.. thanks for the entry sweety I deeply appreciate it!!! I'm touched!!!