'

Thursday, February 24, 2011

Wajah baru


Assalamualaikum ^^
hey korang , dah bape hari dah aku tak update blog ni
kesian blog aku ni :P
hehe , okelah , sekarang ni aku dah update
erm,, blog aku ni dah hampir 100% berubah :D
sume aku ubahkan , haha
tapy berpeluh2 gak aku nak setting balik 
coz , ble aku dah tukar template , byk bnde yang hilang :(
haha , tapy alhamdulillah , berdasarkan tutorial dari blog2 yang aku jumpe tu,
dapat gak la , aku design blog ni ^^

aku ade gak wat HEADER baru 
tapy tak lah lawa sangat mcm header korang :)
tak pandai sangat lah :(

haha , ni lah header aku wat :P
jangan gelak if BUROK !!
tapi header aku ni tak gune PHOTOSHOP or seumpamanye 
aku juz gne PAINT , HAHA , lawak kan ? :P
okelah , penad lah , dah pening hadap lappy ni lame2
pergi dulu ye ^^
byeee!

2 komens here:

mars mell-o said...

hehe yana boleh pkai foto mixn=D buat header senang hehe

Alyaa Liyanna said...

foto mixn kat mne sis ?