'

Saturday, April 30, 2011

dah gune GMAIL ?

assalamulaikum :)

oke , saye nak tanye ni ? betol ke if gne yahoo ,blog kite kene delete ?
eishh , risaunyee ==" siyes , if kene delete lah kan
memang malas dah nak buad blog baru . haha :D
tapi meybe betol , dah kecoh skunk kan ?
kat BLOGGER BUZZ pon dah tertulis :)
tapi saye tak tahu lah , sekadar langkah berjage2 :D

oleh sebab tu saye cepat2 tukar yahoo >> gmail :D
sediakan payung sebelom hujan :)
bukan saye yang buat tapi auni ! haha ^^
yess ! berjaye , suke suke suke , thanx au au aunii :)

oh ye . memang banyak lah kan skunk ni
tutorial nak tukar akaun yahoo >> gmail o.O
tapi ade tutorial yang pening2 @.@ n panjang sangat2 !
pastu ade lagi problem ngn turorial tu
blog yang kite follow sume akan  HILANG !!

OMG ! memang penat lah if nak follow balik :)
so , saye suggest kan bagi sape2 yang tak buat lagi tu oke
yang dah buat just kene senyum tak perlu kata ape ape :)
haha , ayat tu dah makin femes sekarang kan :DD
oke oke jom , tengok tutorial kat blog kak yuhani ni
tutorial ni memang senang n tak akan hilang follower tu :D
tak percaye ? tak tak tak ? buad sendiri lahh :D
saye dah buat sebab tu lah percaye :)


oke , jom ramai2 gune gmail plak , asyik yahoooo aje !:P
hihi oke gudluck :) nak tahu lebih lanjut kesahihan berite ni
view sini >>>klik sini<<<

p/s : sape2 yang join contest aksi bersame tedybear , link peserta 
dah dikeluarkan sile check url anda di stickey post :)

 okelah tu je nak update , tata ~
 
 haha , jangan pedulikan model tak berbayar di atas :P



award for follower ke 400

assalamualakum :D

hye hye hye , :P hari ni terlampau baik lah , nak bagi award . 
haha , nak bagi kat follower yang ke 400

 
haha comel tak comel tak ? credit to mr.google
yang dapat ni boleh ambik n simpan , hahaaha XD

oke , sape erk follower ke 400 tu ?? jom tengok n view !

 baru 400 wehh , boleh tambahkan lagi tak ? hihi

oke.. follower saye tu ialah
taraaa ~ CIK PIKO ^^

oke , jom terjah ke blog dye ;)
klik pic bawah untuk view blog dye
 
hihihi ~ hmm hadiah ape erk nak bagi ??
oke lah cik piko , yana offer diri untuk tolong editkan blog :P
full edit , termasok header n widget2 yang lain XD
cepat ye bagi respon dalam minggu ni jugak :)

kalau nak offer tu add fb saye oke :D
takpon email ke alianaazman@yahoo.com

oke tu je nak bitaw :) thanx for reading :D

Friday, April 29, 2011

sambal masak tempoyak :)

assalamualaikum :)

hye and hello readers :D ok tak hari ni ?? sehatt ?
oke oke hari ni time bangon tido kan tibe2 je dapat mesej.
mesej dari sepupu saye nadiahh , hihi
--------------------------------------------------- 
nadiah : eoit , tido lagi ke bangon2 ! nak minx tolong ni
 yana : dah bangon r , pehal ? nak mintak tlg pe ??
nadiah : tolong bagi resepi sambal masak tempoyak yang selalu ko buat tu ,
hari ni turn aku kene masak , haha !sekali ngn bahan2 
yana : lahhh ! aku ingat pesal lah tadii , oke2 nanti aku tulis pe ,
tapi aku malas r nak taip mesej panjang2 ,hihi
nadiah : ala ko kan ade blog , ko tulis kat situ lah , 
nanti aku bawak laptop ke dapor ! 
yana : ye la2 jap jap lagi aku buat , k lah nak mandi byee !
nadiah : oke thanx , daa

--------------------------------------------------------

teett , tamat perbualan dalam mesej antare kami ^^
tu lah hang , time kat sini aku suh belajo malas , huhuhu
oke2 bek saye buat cepat , nanti bising plak macek tuee tu !
spe2 yang nak try resepi ni boleh jugak ye :)
tapi rase rase nye ramai yang tahu kan kan kan ?
coz ni memang feveret2 orang jati PAHANG ^^
jom tryy ~~~~

BAHAN-BAHAN

1) 100 gram ikan bilis (disiang dan dibersihkan)
2)  3 ulas bawang besar dihiris melintang
3) 30 biji cili api (ditumbuk, jangan dikisar supaye lebih sedap)
4) tempoyak satu senduk besar (kalau boleh sehingga pekat, supaye lebih sedap)
5) minyak satu senduk besar
6) tiga papan petai (if tak letak pon takpe,tapi lagi sedap kalau letak ,huhu)
7) setengah sudu kecil (secukup rasa)
CARA-CARA:

1) bancuh tempoyak dengan secawan air di dalam bekas yang sesuai.
2)kemudian,  masukkan ikan bilis dan lada yang telah ditumbuk ke dalam bancuhan tempoyak
3) tumiskan bawang dan petai hingga layu
4) masukan bancuhan tempoyak tadi kedalam tumisan tersebut
5) kacau hingga pekat sehingga naik minyak.
6) kemudian , boleh lah dihidangkan dengan nasi putih.
TADAA ~~ CAM GINI LAH HASILNYE :

 
 yummy yummyyyy !

huhu , cepatnye saye taip ! :P 
sebenarnye , resepi n pic tu saye copy paste dari entry saye sebelom ni
entry YANA oke , bukan orang lain , pic pon sendiri tangkap
mase tu time nak join satu contest. contest ni , klik kat bawah :)

 
tapi tak menang pon t__t takde rezeki , hihi
oke lah , tu je nak update tibe2 jadi lapar plak :D
goodluck taw nadiah or sape2 yang tryy :)
tata tititi tutututu adiossss <3

Thursday, April 28, 2011

tak payah KURANG AJAR la !

suke hati aku lah nak rep or tak IM ko ??
bukan aku kenal ko pon ? dah tahu aku tak balas tu
maknenye aku BIZI or TAK NAK CHAT la hoiii !

tak payah lah nak MENTION2 name aku
tak payah lah beriye nak marah aku tak balas chat ko !
tak memundaratkan kesihatan ko n buat ko masok hospital pon,
tak habeskan duit n harta ko pon , poodaahh !

mesej2 member aku pon kadang2 aku tak terbalas
ni plak nak jawab soalan2 bodoh ko tuh ! tuihh !
kawan2 aku tak marah pon if aku tak balas ??
yang ko beriye sangat tu pehall makhlok??
ko sape , dok cerok mane ? baju saiz bape ??
aku tibai laju laju kanggg !
AKU KENAL HANG KE BEROK ?
YANG KO NAK POST2 MENDE BODOH TU ? 
 padan muke aku dah delete ko dari frenslist
bukan setakat delete ! tapi block sekali
benci tengok muke kao tu hish BENCI tahu tak !
bodosssssh ! mak bapak tak ajar hormat org agaknye

lu bikin wa panaaaaass ajeeee ! 
  
ko tahu tak aku bayangkan muke ko cam ape skunk ?
=
=
=
 = 
macam ni tahu takk !! herhhh !

* itu ade lah ayat2 yang inginn sangat saye bagi kat si monyet tu
yang tak tahu asal usul tetibe je carik pasal !
walaupon saye tahu dye tk kan dapat bace :) PEACE !


yeahh ! nak kucing tu !!

assalamualaikum :)

hye and hello readers :D sehat ? dah makan ? hihi
okey , yana tak bape sehat :C *emosi jek tak sehat ! huhuhu
coz yana TAK DAPAT matrik huaaaaaa T__T nak jugak !
hehe , tapi takpelah , dah takde rezeki kan :) 
congratulation pade sape yg dapat macam ecah n auni :)
hope yana dapat tawaran uitm nanti , aminn.

oke , hari ni yana nak cite pasal sicomel kiuttt miuutt ! <S
yana SUKA KUCING SANGAT SANGAT terutama , yang still baby , hihi
yana memang suke pegi usya2 google image  !
lepas pegi usya kat situ msti yana akan search cute cat
OMG ! bapak gile comelll pic2 kat situu , nakk satu kucing ! hihi 
jangan buang mase jom usya pic2 kat bawah ni
credit to uncle google  hihi

 hai , name saye kejora , miawww !

 
 name saye plak bintangg ! hihihi

 
 kami lahh kejora n bintang , witt witt 
* ta bole ta bole nak ngorat kami okee ! haha

  yang ni plak janet ! hahaha

oke dah dah tu je :) hahaaha
suka suki aku je bagi name kat depa :D
 comelll kann ?? eiiii gerammmmm ! 

hehe tu je kod nak updatee :D
tata bye byee byeee !

Wednesday, April 27, 2011

review blog :)

assalamualaikum ..

hye readers n hello , witt wiitt lalalaal haha gila gila !
oke oke , sori melalut , hari ni tak tahu nak buat ape >.< bosann !
so ,yana pon berblogwalking jauh2 nun ke indonesia n thailand , hee
banyak gak info saye dapat , bergune gak kan ? :)

oke , dah bace title entry ? dah kan ? review blog
yana nak review n promosi belog2 rakan2 yana :)
hari ni 3 belog dulu kay ? esok esok esok belog lain plak ^^
jomm jomm tengok blog sape :)

>> klik untuk terjah <<

firstly , tuan punye blog kat atas tu ialah siti aisyah @ ecah
we are friens since 2007 :)
blogger baru , kpop lover , n pink plus purple lover :)

>> klik untuk terjah <<

second , tuan punye tanah ialah auni musfirah @auni
frens dengan auni sejak 2007 , haha !
purple lover , kreatif n pandai <3 single kot ! hehe
so , sape nak usha dye , usha belog dye dulu :P

 >> klik untuk terjah <<

pemilik belog comel ini ialah cik sophie :)
new friends :D comel , baik n peramah :D
belom dapat kenal pasti status dye sekarang , haha !
nak tahu view belog dye , hihi peace !

oke , jom view n follow ramai2 kat belog dorang :)
next entry yana buat untuk blog org lain pule
 sape2 nak yana buat review kat blog korang , bitaw oke :D

ops sebelom tu , sape nak join contest yana n ecah
>>sile klik banner di bawah <<


jangan lupe klik nuffnang n hb yana sekali .hihi
oke tu je :D byee byee byee!


contest blog paling WONDERFUL

assalamualaikum 
 
hye readers (: oke , hari ni saye nak join contest
saye nak join contest :

contest blog paling WONDERFUL 
> klik banner untuk join <

contest ni dianjurkan oleh cik nadia johary
sape sape yang nak join jugak boleh klik banner kat atas tu oke ?
lawa kan banner tu ? cutee sajeee , hihi !

now , nak cite siket pasal blog kak penganjur ni ^^
saye rase cik nadia @ dhia ni suke kpop coz
tengok lah header kat blog dye :P hihi
ade jejake hensem dan dekat sidebar pon ade pic tu :)

selain tu gak , blog cik dhia ni berbackgroundkan bunge2
sesuai lah dengan cik dhia yang look ayu n nice 
kat blog cik dhia jugak ade banyak tips2 , tutorial ,
and banyak lah segmen2 seperti novel , perfume n anything :)

oke sape sape nak tahu lebih lanjut
view saja blog cik dhia . tekan bawah :)


now saye nak tag pade 5 orang blogger

DUE DATE : 15 MAY 2011

oke lah gudluck guys :)

Tuesday, April 26, 2011

new header :)

assalamualaikum 

 

sila bagi kami berempat memperasankan diri sebentar. PEACE ! :D
hehe , oke bukan gambar tu yang penting skunk
jangan hiraukan model model tak berbayar itu hihi :)

oke , sebenarnye hari ni saye nak cite pasal tajuk tu :P
ari ni berjaye gak ! nak wat transparentkan pic , yeppiii !
ahhaha kecoh je , orang lain dah lame dah tahuu :P
jangan dok kutok2, sepakk laju laju kanggg ! hihi

sebelom ni law saye buat header juz reti gune
gambar karton karton yang comel comel jee 
now , dah pandai gune pic sendirii , 
thanx ain tolong yana :)) pertolongan dihargai :)

walaupon tak berape nak lawa sangatt kan kan kan
tapi puas hati la kot sebab first time buat :P
eh tak perasan new header tu ?? scroll balik ke atas ! hihi
taw burok , jangan kutuk T__T

oke yang ni lak header lame lame lame

 
 haha bye bye old headerr :P

oke lah tu je kot nak update :D
tata titi tutu :)

p/s boleh bagi yana derma kat sidebar tak ? hehe 


Monday, April 25, 2011

CONTEST : INNER TU SAYA PUNYA!

assalamualaikum
 
oke yana nak masuk contest lagi :) nak jugak !hihi
contest ni bestt ! kali ni yana di tag oleh kak hyun ae , thanx
contest yang yana nak join ialah :

CONTEST : INNER TU SAYA PUNYA!
contest ni anjuran kak zetty
mahu join jugak contest ni ? klik sini >>>tekann la<<
sume syarat-syarat ade kat sne bile anda klik di situ :)
 now , yana plak nak penuhi syarat2 tersebut

kak zetty nak suruh jawab kenape dye patot bagi yana menang ?
oke now yana nak jawab hihi :

sebab yana memang suke kumpul dan pakai inner .lagipon yana 
memang akan gune inner untuk pakai dengan shawl :) 
tambahan lak, yana tertarik n rase nak sangat2 inner tu
bile tengok pic2 hadiah kat blog kak zetty :P fullammakk
macam2 warne yang terang2 , alamak , memang teringin lahh :D 
sume cantik2 . yana suke pakai inner n shawl sebab nampak lebih kemas.

oke , ni yana nak tunjuk siket inner yang dijadikan hadiah

  erhh nak nak nak nak nak :P

oke , pastuh yana nak letak pic yang bertudung:)
tak de problem coz pic yana memang banyak yang bertudung ^^
yana nk letak pic ni 


tak tahu lah pic ni ayu or tak , huhu , try je lah :)
demi inner inner yang lawaaaaa tu peace ! hihi

pastuh yana nak tag :
ada dan ain

oke lah guys , jom join ramai ramai :)

due date : 07/05/2011


gudluck , byeee ! 

jom blogwalking jom !

assalamualaikum 
   
hye readers , dah dinner ke anda semua ni ?
if belomm cepat dinner cepat ,makan banyak banyak
lepas tu boleh ikot yana nak berblog walking , hihihihihi !
  ehh ,, seriess apesal erk sekarang ni yana rajenn gile 
nak jalan2 n menempek kat blog orang ?? :D 
rase seronok pulak ! banyak gile info boleh dapat taw if kite rajin bw ni 
sebelom ni ..errr..ade gak tapi tak selalu . hihi :P tapi now ,
hari hari pegi dok follow blog , komen entry , n bagi derma :) hehe 
maybe pikir lepas ni mesti tak dapat online and update blog selalu T__T 
(muke terpakse masok form 6 !!) bess kee ?hurrm mintak2 form6 besst

lagi satu , yana makin suke bw coz kadang2 jumpe contest-contest yang best n baekk punyerrr (cilok tagline dafi) hehe sory fanatik dafi :) 
selain itu juge (ayat nak buat karangan) SUKE LAH tengok blog2 comel ,
mule lah berazam nak jadi comel cam blog tu gak , 
tapi tak delah sampai nak jadi copycat pulak ! (jangan ade terase).
tapi alangkah bestnyer dapat jadi cam blog fatin liyana n ben ashaari ,
huhuhu terbaikk dari ladanngg !fav fav fav !

pic di atas cume iklan semate mate :)tiade kaitan.
sejuk je mate tengok permandangan kat dalam pic tu!
teringat zaman kecik kecik berkubang dalam sungai ngn kazen2 !
haaha macam kerbauu je time tu :P

 okee , dah siap ?? jom pakai lawa2 , ikot yana bw !haha
gilakk , gurauu je (: blog sape yana terjah sat lagi , tunggu !
okee dahh ,sebelom tu kene tengok gambar dulu ,hihi


muke tak bleh blah ! muke mintak penampar
macam _____ member yana yang sorang cakap 
pipi yana macam kueh bomm ! kuong ajorrr >.< haha !

oke lah tu jee , bye bye byeee
p/s : rindu kat abang aku , abang kandung erk bukan abang tipu2 hihi

 

Contest Blog Paling Gorgeous , Awesome!

assalamualaikum (:
 
hye readers (: ape khabar ? sehat ? kalau tak sehat 
cepat2 makan ubat , hihi!
oke hari ni saye nak masuk contest boleh ?sape rase tak boleh ?
sile datang jumpe saye and senaraikan 100 sebab kenape ? :P haha
em contest yang saye nak masuk n join tu adelah 
( scroll laju2 ke bawah, haha)

contest blog paling gorgeous , awesome !

 > klik banner untuk join <

comel kan banner tu ? esih geram , tu lah tertarik nk join :)
saye memang suke join banner comel2 cm gini ^^
oke , contest ni dianjurkan oleh adik scha ari yahya hehe
jom view blog dye , perhh comel n yang penting pink <3
tak caye pegi view blog dye n join contest ni, :) 

due date : 1 jun 2011

nak tahu lebih lanjut just pegi je klik banner di atas
kat situ ade syarat2 untuk join contest ni :)
yana dah penuhi sume syarat2 tu just yang ni belom ^^

 lastly , yana tag :

oke , gudluck guys (:


Sunday, April 24, 2011

thanx sis zaarah jasmin

assalamualaikum and hello (:

 

oke oke , pic atas ni tak ade kene mengene langsong ngan topik entry kali ni haha. pic ni pic yana n my gedik kazen , ielaa
gedik je lebihh letak pic atas tu ! nak bagi cik ieyla bangge jap! :P
entry kali ni yana nak cite pasal nuffnang (agak segan nak bercerita)
tapi sebab boring sangat n tak tahu nak cite pasal pe , cite je laaa


semue orang kenal logo atas tu kan ?mesti tahu
tu lah logo bank sesetengah blogger. hihihi
yana je baru nak kenal n tahu mende tu ! (agak kuno) 
jangan lah gelak , tahu lah korang dah pro bab2 ni :) huhu
ala , yana ni blogger agak baru lahh baru 4 bulan join blog ni .
mule2 yana pelik gakk apsall lah banyak betol mende ni kat blog orang ?
salah satu nye blog sis zaarah ! then , yana pon teross tanye dye , hihi!
then , dye dengan baik hati nye , story lah kat yana pasal mnde ni
n dye gak ajar macam mane nak buad :P ksiann dye yana tnye mcm2
thanx sis , ilove you so muchh ! haha muahh3X

so , boleh tak boleh tak (buat muke comel n kesian)
klik iklan nuffnang yana tuu ,sure yana klik balik kat nuffnag korang tu

hehe ,iklan nuffnang tu , yana letak kat sidebar yana yee

haha , beriyee je nak printscreen bnde ni :P haha
sajee je lah nak panjangkan entryy , tak pe kannn ?
yang penting korang just klik je iklan tu , then tak payah buat ape2 , 
dapat pahaleeeee ! :) if sape2 nak suh yana klik ?? jomm2
baik hati ni nak klik , bagitaw yana , then tinggalkan url blog korang (:

adik : hek eleh , tak kan mende ni pon ko nak update ?sume orang tahu lahh
yana : suke hati lahh , haha , tengah xcited ni :P
haha , tadi tu iklan je antare yana n adik (menyemak je dye)
bagi sape2 yang tak penah join n tak tahu pasal nuffnang ni
bleh pegi kat sini >> klik sini<<
oke tu je nak update malam ni ,byee n byeee !



don`t be COPYCAT laa !

assalamulaikum and hello (:

hari ni hari ahad , hari minggu ! tapi agak membosankan =.= hee , tak tahu dah nak buad ape meyyh !so pikir punyer pikir nak buad ape , dapat lah idea , kite update je blog ,haha ! hari ni entry , agak kasar sebenarnye , nampak kan title entry aku hari ni ? don`t be COPYCAT !mende ni dah lame terjadi kat semua blogger termasuk aku.
yeah , act aku sangat2 tidak menyukai makhluk yang berperangai macam tu oke ! macam sape2 yang kenal aku , aku tak kesah if korang nak suruh aku edit blog , memang aku akan edit ngn hati yang ikhlass (HIHI) , aku pon tak kesah if korang nak tanye pape pon , tapi pless r aku tak suke orang copy 100% cam blog aku lahh tanpa mintak izin aku dulu  !++" nampak sangat k yang budak ni nak tiru aku. walaupon background je lain , tapi design n sume2 lah memang aku tahu sangat !coz sebelom ni aku ade siket2 touch up blog dye ,
aku boleh perasan la ..hampir 100% tiru aku ! wahahh , memang stalker yang terhebad lah dye (: pastu ,ape yang ade dalam blog aku sume ko nak jugak kan ? jangan sampai aku block ko  !aku ingat lagi , dulu ko suruh aku buat mende tu, oke , fine aku buat , tapi bile dah siap , ade ko ucap terime kasih ? ade ade ? heyy , aku bkan nak mengungkit oke , aku tak mintak bayaran pon , aku tengok if kau tempah mende tu mau dekat 10 hengget coz mende tu memang payahh taw tak !tapi aku bagi free je ,!tapi ble dah siapp , ko hilang camtu je kan ? langsong tak wish thanx, erhh , time tu ko pakai template len lagi. pastu baru2 ni ko tanye aku lagi nak jugak macam aku , heishh !time susah je cari aku kan kan kan ? lagi pon aku bukan nye kenal ko ponn , jaoh sekali dah penah jumpe , if ko family or frens2 rapat aku takpe gak ,bile aku view blog ko , wahh ! dah nek hangen aku nampaknyeee !shit !hampir 100% macam blog aku derrrr ! 

 
okee ,nampak kan ?? aku buad mende atas ni khusus buat kaw !ehh japp , mesti readers tertanye2 sapekah gerangan si copycat ? aishh tak baik nak malukan dye , nanti mule lahh , so , sape2 yang terase tu , aku tak tahu, hahaha tapi ko jangan buat aku nak mention name ko n link blog ko kat sini oke , kng malu ko kang !aku suke macam kak putri 
yaya , nana , n ieya n ramaii lagi lahhh (sori tak link name hihihihih)
  dorang tanye aku bile tak tahu , bukan men tangkapp je !++"

kepade si copycat , aku taw kau akan bace ape yang aku taip ni kan ?
gunelah kreativiti sendiri , ade otak boleh fikirkan ??oke , ape yang ko dah tiru , copy , cilok , n sumpamenye dari blog aku , aku redhaa je dah :P tapi if kau buat lagii
memang blog ko akan femes nanti , mesti ko ske kan kan kan ?? :)
oke , pade yang tempah aku edit2 tu , act, aku dah pon tutup kan ?
coz aku biziiiiiiiiiiii sesangat now ! soryy (: nak tanye tu boleh ^^

oke lah , sorry if ayat2 diatas agak kasar , 
thanx for reading , bye n byee (:




Saturday, April 23, 2011

CONTEST BLOG SAYA SMART

assalamualaikum 
 
hye readers (: kali ni saya nak join contest lagi
haa contest ape plak tu ? hihihi :P
jom tengok banner kat bawah ni jomm 

contest blog saya smart

 > klik banner untuk join <

blog ni dianjurkan oleh >>qistina<<
aiyoo , layak ke blog saye ni join contest tu :P
tapi nak jugak join coz hadiah dye menarik tuhh !
money , money n money ($_$) huhuhaha :)
semoge ade rezeki nak menang , aminnn ^^
ape lagi ?? jom serbu ramai ramai contest ni :P
due date : 20 mei 2011
 now , saye nak tag pade 4 orang blogger


oke lah , gudluck guys (:
ni je nak updatee , tata titi tutu , byee ~

CONTEST SEHATI CWL & FARA

assalamualaikum and hello readers :)
 
oke , korang nampak kan cik pinky kat atas tu tunjuk ape ? 
yana join contest  hehe yana nak join nak join :))
yana nak join contest yang kat bawah ni^^

> klik banner untuk join <

contest ni dianjurkan oleh due kaka yang cun iaitu 
sis wanie and sis fara >> jom view blog mereka (:
yana di tag oleh salah sorang blogger untuk join contest ni
bile view tengok contest ape , nampak banner pink ! suke2 !
err tertarik taw tak ! ^^ hadiah plak memang , fuhh ! lumayan :)
hehe semoge dapat baju korea n shawl yang cun habess tu ! :)
oke sape nak join ? boleh klik banner kat atas untuk syarat2 nye

lagi satu , bile masuk contest ni , boleh kenal ngan blogger2 lain :)
sebab ramai yang join kan ? hadiah ? if ade rezeki , ade lahh :D

oke , untuk contest ni , kita perlu letak pic kita yang comel n single !
tak boleh couple2 or geng2 oke, single only hehe :D
oke , yana letak pic ni , ~~ tadaaa~~
* tapi tak tahu lah comel ke tak ? kire lulus ye , hihi

err oke or burok erk pic ni ? ~" tak pelah 
if ade rezeki untuk menang , ade lah kan kan ? :)
ade lagi 2 syarat belom buat ni , yang len sudah :D
banner contest yang kat sidebar tu sis wanie n sis fara boleh view 
dekat sidebar yang yana tu yang tulis  
BANNER CONTEST tu oke :)

oke lastly , yana nak tag pade 4 orang rakan:

oke , rase rase dah settle sume ni :) jom kite join ramai2 oke :D
selain tu jugak kan kan , korang boleh shopping kat blog sis fara !
oke view sini if berminat >> BUTIKPINKKU <<
RAMAI RAMAI SERBU JOMMMM ! HAHA
ni je nak update ! tata ,byee n byee ! ^^

p/s : yana suke join contest sehati cwl & fara ni coz simple n menarik